Magazine online

Site-uri de prezentare

Marketing online

Servicii de marketing digital, web development și design.
Solicită o ofertă personalizată!

We change your perspective!

Scroll

Avantajele colaborarii cu noi in realizarea unei campanii social media

Strategie comunicare social media

Începem cu un audit, din care să ne dăm seama ce soluții de perfectare să îți propunem. Pregatim un calendar editorial, personalizat pe tipologia ta de client, care să faciliteze transformarea potețialilor clienti, în clienti fideli.

Administrare pagini social media

Te ajutăm să implementezi Strategia de Comunicare în Social Media.
Pregătim noi totul, de la concepte, vizualuri si texte, până la analize si raportare a rezultatelor. Tu doar trebuie să dai like, dacă îți place ceea ce vezi.

Administrare conturi de publicitate

Este foarte important să te adresezi publicului potrivit, reclamele tale să fie țintite pe nevoile potețialilor clienți și să profiți la maxim de bugetul alocat. Cu reclamele potrivite, vei aduce oamenii potriviți, pentru oferta ta de produse.

Caracteristicile colaborarii cu noi in realizarea unei campanii social media

Obțineți informații despre piață

Prin intermediul interacțiunilor clienților tăi cu canalul de social media, aflii interesele și părerile acestora despre produsele și serviciile oferite de ține și mai ales ce poți îmbunătăți la acestea.

Eficiența vs costuri

Aceste campanii au cele mai bune rapoarte eficientă-cost in mediul online, în care cu sume relativ mici te poți face cunoscut unui număr mare de potențiali clienți. Randamentul investițiilor în aceste campanii este substanțial.

Îți dorești un proiect unic?

Noi te putem ajuta!

Trimite un mesaj la

[email protected]

Contactează-ne la

0724504161