Magazine online

Site-uri de prezentare

Marketing online

Servicii de marketing digital, web development și design.
Solicită o ofertă personalizată!

We change your perspective!

Scroll

Campanii SEO marketing digital

Audit

Acesta este primul si cel mai important pas din cadrul colaborarii noastre.

Pentru a-ti putea furniza solutii cat mai personalizate pe bussiness-ul si viziunea ta, vom incepe cu un interviu. Asa ne vom da mai bine seama care sunt asteptările tale, care este specificul nisei pe care activezi si mai ale catre ce categoria de clienti dorești să te adresezi.

Vom analiza în detaliu site-ul tau si canalele media utilizate, pentru a identifica cele mai potrivite soluții de optimizare și perfectare.

Strategia de comunicare

Împreună vom stabili identitatea exactă a cumparatorului tău, grupurile țintă cui ar trebui să te adresezi, nevoile acestora și răspunsul brandului tău la ele.

Vom defini clar și concret teritoriului de comunicare a brandului, mesajele centrale și mixul de canale necesar pentru maximizarea rezultatelor, totul personalizat pe viziunea ta.

Strategie media

Folosind datele deja obținute, îți pregătim calendare media pentru canalele agreate, conform bugetului tău.

Îți vom propune și cateva modele de campanii si postari, personalizat pentru fiecare canal media, astfel încât implementarea să decurgă perfect.

SEO & Copywriting

Textele de pe site-ul tău trebuie să fie optimizate din punct de vedere SEO, așa vei crește organic în Google și vei aduce pe site mai mult trafic relevant, pe care il putem transforma în clienți noi.
– Texte site si produse
– Texte blog si articole

Campanii SEM marketing digital

Obținerea rezultatelor în mod rapid

Cu ajutorul campaniilor de promovare, produsele sau serviciile tale ajung imediat către potențialii tăi clienți și astfel să îți dezvolți compania mult mai rapid decât pe cale organică, în care nu plătești aceste campanii dar rezultatele apar după un timp mai îndelungat.

Retargetarea și retenția clienților

Prin aceste campanii de promovare îți oferim posibilitatea de a expune un potențial client la mesajele de promovare a produsele sau serviciile tale în mod repetat.

Îți dorești un proiect unic?

Noi te putem ajuta!

Trimite un mesaj la

[email protected]

Contactează-ne la

0724504161