Magazine online

Site-uri de prezentare

Marketing online

Servicii de marketing digital, web development și design.
Solicită o ofertă personalizată!

We change your perspective!

Scroll

Avantajele colaborarii cu noi in realizarea unui magazin online

Magazin online cu design atractiv

Prima impresie conteaza si un magazin online cu un design atractiv duce la o asociere pozitiva a brandului tau, ce inspira incredere si te diferentiaza de competitori.

Comoditatea magazinului online

Experienta placuta si intuitiva oferita de un magazin online realizat de noi, impreuna cu accesul facil la toate infomatiile de interes, sunt elemente esentiale care influenteaza potentialii tai clienti, atat in decizia de cumparare, cat si revenirea acestora pe site. Asta se traduce in mai multe conversii si clienti fideli brandului tau.

Magazinul online inseamna cost financiar redus

Dezvoltarea unui business este costisitoare, dar prin intermediul unui magazin online realizat de noi, acest cost este redus si te scuteste de investitii suplimentare. Noi iti oferim solutia completa, ce iti asigura accesul online direct catre potentialii tai clienti.

Magazin online simplu de administrat

Iti livram un magazin online ce permite cu usurinta administrarea produselor, precum si preluarea comenzilor. Este in conformitate cu legislația in vigoare si integreaza partea juridica necesara pentru functionarea in deplina legalitate.

Caracteristicile magazinelor online dezvoltate de noi

Magazin online cu blog integrat

Oferim tuturor magazinelor online realizate blog integrat in care poti posta articole sau informatii de interes pentru potentialii clienti. In timp acest lucru va aduce un trafic ridicat si profit mai ridicat.

Magazin online cu newsletter integrat

Ramaneti in contact cu potentialii clienti prin-un newsletter trimis din magazinul online, oferind informatii despre eventualele oferte disponibile.

Magazin online configurat pentru orice tip de dispozitiv mobil

Realizam magazine online accesibile de pe dispozitive mobile, cu design flexibil care să permită ajustarea acestuia în funcție de ecranul pe care se face vizualizarea și să ofere o experiență optimizată.

Magazin online cu multiple posibilitati de plata si livrare a produselor

Realizam magazine online care au integrate multiple metode de plata si livrare a produselor comandate, oferind confort si metode facile de a comanda produsele tale.

Îți dorești un proiect unic?

Noi te putem ajuta!

Trimite un mesaj la

[email protected]

Contactează-ne la

0724504161