Magazine online

Site-uri de prezentare

Marketing online

Servicii de marketing digital, web development și design.
Solicită o ofertă personalizată!

We change your perspective!

Scroll

Avantajele colaborarii cu noi in realizarea unui site de prezentare

Site de prezentare cu design personalizat

Scopul nostru este sa iti construim un site de prezentare unic care te va face remarcat in mediul online. Un prim pas este un site de prezentare cu design personalizat, ce permite intr-o maniera moderna sa oferi informațiile importante despre serviciile tale.

Site de prezentare cu identitate vizuală puternică

Transpunem in site-ul de prezentare identitatea vizuala a brandului tau prin crearea unor elemente deosebite vizual si a unei experiente cat mai placute. Reusim astfel sa captam interesul vizitatorului tau. Modelam perceptia acestuia prin crearea unei conexiuni emotionale.

Site de prezentare cu integrare google si social media

Dorim sa ai un acces facil catre publicul tau tinta, astfel ca integram site-ul de prezentare cu multiple canale de marketing (ex. Google, Facebook, Instagram). Vei putea face eficient campanii de marketing si vei putea masura corect rezultatele.

Site de prezentare realizat cu cele mai noi tehnologii

Iti construim un site de prezentare folosind tehnologii noi ce permit sa te adaptezi usor trendului actual si care iti confera si pe viitor un avantaj tehnologic in fata competitorilor.

Caracteristici

Configurat pentru orice tip de dispozitiv mobil

Astăzi majoritatea traficului pe Internet provine din dispozitive mobile. Tocmai de aceea iți construim un site de prezentare responsive, ce are un design flexibil care să permită ajustarea acestuia în funcție de ecranul pe care se face vizualizarea și să ofere o experiență optimizată.

Site de prezentare cu blog integrat

Cu orice vizita, site-ul tau de prezentare creste in clasamentul motoarelor de cautare. Tocmai din aceasta cauza iti oferim posibilitatea de a crea un mediu de discutii pe marginea serviciilor oferite de tine in site-ul de prezentare prin acest sistem integrat de blog.

Navigare intuitivă a site-ului tău

Orice vizitator al site-ului tau de prezentare doreste sa aiba acces la informatiile dorite cu un efort minim. Organizam intr-o maniera utila aceste informatii, pentru ca tu sa ai avantajul in fata competitorilor.

Site de prezentare rapid si sigur

Pentru ca în timp record realizam un site de prezentare personalizat exact pe nevoile afacerii și brandului tau. Totodată oferind vizitatorilor o experiență de navigare securizata, iar acest lucru elimina multe vulnerabilitati potentiale ale unui astfel de proiect.

Îți dorești un proiect unic?

Noi te putem ajuta!

Trimite un mesaj la

[email protected]

Contactează-ne la

0724504161